Yogacruise i den tyrkiske skærgård Udsolgt

Uge 38 og uge 39, 2018

Med meditation, vandgymnastik og mulighed for vandreture.

Vi flyver til og fra Dalaman og bliver samlet op på havnen af det gode skib Topkapi, ejet af Marianne og Ekrem, som sammen med resten af besætningen gør deres yderste for, at vi får en fantastisk uge på båden.

Vi skal sejle rundt i øhavet ved den naturskønne tyrkiske kyst, vågne op om morgenen under solen, lave yoga på dækket mens besætningen gør morgenmaden parat. Hver eftermiddag/aften lægger til ved en ny smuk bugt, som indbyder til en badetur før aftensmaden og morgenmaden.

Vi kan glæde os til alle måltiderne, for det tyrkiske køkken har virkelig mange lækre også vegetariske retter at byde på.

Nogle dage vil der være mulighed for at blive sat i land for at vandre i det smukke kuperede landskab.

Der bliver også tid til bare at slappe af, nyde solen, deltage i vandgymnastik og meditation, og om aftenen reder de fleste op på dækket og falder i søvn under månen og stjernerne.

Kort sagt en perfekt kombination af sund aktivitet og total afslapning og forkælelse.

Pris pr. deltager: 8900 kr.

Prisen inkluderer fly tur/retur, transfer fra/til lufthavnen til båden, en uges sejltur i dobbeltkahyt inkl. yoga, meditation og vandgymnastik morgen og eftermiddag + fuld kost, vand ad libitum og 1 glas friskpresset appelsinjuice til morgenmaden.

Vi sover gerne på madrasserne på dækket – under et tæppe af stjerner og med kurs mod vidunderlige solopgange. Kahytterne er ikke store men med eget bad, toilet og god plads til bagagen.

Skriv om du foretrækker uge 38 eller 39 – eller om de er lige gode.

OBS: Prisen inkluderer ikke rejse- og afbestillingsforsikring!

Rejsen gennemføres ved minimum 8 deltagere.

Din tilmelding er bindende når der er indbetalt et depositum på 3000 kr. til Halsnæs Yogas konto: regnr:3543, kontonr: 0001052691. Depositum refunderes ikke medmindre arrangøren selv aflyser rejsen. Restbeløbet på 5.900 kr indbetales senest 8 uger før afrejsen.

Arrangør: Halsnæs Yoga v/ Rita Simonsen

Dumenyachting_topkapi3_featured

morgenyoga på om bordIMG_0117IMG_0118Tyrkiet