Aflyst 2020 p.g.a. Covid19 rejse-usikkerhed

Yogacruise i den tyrkiske skærgård 2020

Uge 39

Med meditation,

vandgymnastik og

mulighed for vandreture.

Vi flyver til og fra Dalaman og bliver samlet op i lufthavnen og kørt ca 1/2 time til båden.

Vi skal sejle rundt i øhavet ved den naturskønne tyrkiske kyst, vågne op om morgenen under solen, lave yoga på dækket mens besætningen gør morgenmaden parat. Hver eftermiddag/aften lægger vi til i en ny smuk bugt, som indbyder til en badeture før aftensmaden og morgenmaden.

Vi kan glæde os til alle måltiderne, for det tyrkiske køkken har virkelig mange lækre også vegetariske retter at byde på.

Nogle dage vil der være mulighed for at blive sat i land for at vandre i det smukke kuperede landskab.

Der bliver også tid til bare at slappe af, nyde solen, deltage i vandgymnastik og meditation, og om aftenen reder de fleste op på dækket og falder i søvn under månen og stjernerne.

Kort sagt en perfekt kombination af sund aktivitet og total afslapning og forkælelse.

Pris pr. deltager: 10.500 kr.incl fly.

Prisen inkluder transfer fra/til lufthavnen til båden, en uges sejltur i dobbeltkahyt inkl. yoga, meditation og vandgymnastik morgen og eftermiddag + fuld kost, vand ad libitum.

Drikkevarer herudover kan købes på båden.

Vi sover gerne på madrasserne på dækket – under et tæppe af stjerner og med kurs mod vidunderlige solopgange. Kahytterne er nyrenoverede med eget bad, toilet og god plads til bagagen.

Se i øvrigt mere på http://www.yogacruise.dk

OBS: Prisen inkluderer ikke rejse- og afbestillingsforsikring!

Rejsen gennemføres ved minimum 11 deltagere.

Din tilmelding er bindende når der er indbetalt et depositum på 3000 kr. til Halsnæs Yogas konto: regnr:3543, kontonr: 0001052691. Depositum refunderes ikke medmindre arrangøren selv aflyser rejsen. Restbeløbet på 3.500/5.900 kr indbetales senest 8 uger før afrejsen.

Arrangør: Halsnæs Yoga v/ Rita Simonsen (medlem af rejsegarantifonden )